24. november genererer den nest høyeste daglige prisen noensinne for Bitcoin, med november allerede den beste måneden når det gjelder dollargevinster.

Bitcoin (BTC) har for tiden den nest høyeste handelsdagen noensinne ettersom BTC / USD når en ny flerårig høyde på $ 19,330.

Data fra Cointelegraph Markets og TradingView gir grunn til feiring den 24. november etter at Bitcoin plutselig taklet $ 19.000 motstand.

BTC-prisen ser den nest beste dagen noensinne

På bakgrunn av raske gevinster og fristelsen til å bryte all-time-høyder rundt $ 20.000, har ikke prestasjonen gått ubemerket hen på Bitcoin-tall.

Ryan Selkis, grunnlegger av dataressursen Messari, bemerket at Bitcoin bare en dag i sin eksistens har handlet over til og med $ 19.000.

Derimot har den største kryptovalutaen nå brukt 283 dager over $ 10 000 – inkludert den lengste tiden i 2020.

„Vil vi se $ 20 000 i dag?“ Selkis grublet.

… Og den beste måneden noensinne

I mellomtiden har Bitcoin fått mer i amerikanske dollar enn noen måned i historien, viser data. I en tweet 24. november fremhevet den kvantitative analytikeren PlanB at de siste tre og en halv uken har vært ulik noen annen periode i Bitcoins levetid.

Den største kryptovalutaen fortsatte å klatre på tirsdag etter å ha testet $ 18.000, og tilførte over $ 1.300 til den amerikanske dollarprisen på under 24 timer.

For PlanB indikerte ytelsen at Bitcoin ikke bare slo rekorder, men ville gi enda større gevinster i nær fremtid. Dette var nede på sin relative styrkeindeks (RSI), som hadde begynt å komme inn i sonen som signaliserer en langvarig prisutvikling i Bitcoin.

„Sakte men sikkert begynner dette å se ut som (begynnelsen på) et oksemarked,“ sa PlanB.

„Beste #bitcoin-måned noensinne i $ termer (+ $ 5400) og RSI kryper mot oksemarkedsnivåer.“

Som Cointelegraph rapporterte, bemerket PlanB at RSI var sterk i begynnelsen av november, og signaliserte ikke at Bitcoin var overkjøpt til tross for prisveksten.

I pressetiden var BTC / USD bare 2,4% avslag på sine historiske høyder fra hele tiden, bekrefter data fra større utveksling Bitstamp.